Tandlæge Tip: Hvordan skal man vælge en tandbørste?

Det lydet let at vælge en tandbørste, ikke? Men hvis du har nogensinde gik op ad tandbørste udvalget af din lokale butikved du, hvor nemt det er at blive forvirret af alle valgmulighederne. Nogle tandbørster lover frisk ånde, dyb rengøring og selv tænderkridtning. Andre er specielt designet for Ortodonti eller proteser. Mens disse specielle funktioner er lokkende, er det bedstat spørge din tandlæge, hvis de er rigtige for dig, eller hvis du har brug for dem alle. Der er dog nogle tandbørstegrundlæggende, at du behøver at videdisse tips bør gøre din søgen efter en tandbørste en hel del lettere! Her er nogle tips fra tandlæger.

Hvad skal man kigge efter i en tandbørste

Den rigtige tandbørste kan hjælpe med at forvandle dårlig mundhygiejne vaner til god mundhygiejne vaner. Uden dagligtandbørstning og tandtråd, kan dine tænder og tandkød blive særligt sårbare over for huller i tænderne, dental plaque,dental tandsten, selv tandkødssygdomme. Lad det ske Brug disse retningslinjer for at hjælpe dig med at vælge en tandbørste; jo mere du kan lide din tandbørste, jo mere sandsynligt er du til at børste.
 tandlæger tandbørste
Husk: Jo blødere jo bedre. Det kan synes som en tandbørste med stive børster er det rigtige valgjo mange af din husstandpensler sandsynligvis have stive børster, gør rengøring hurtigere og nemmere. Men modsat er tilfældet, når det kommer til at plukke en tandbørste. Og grunden til hvorfor er enkel: blødere børster er lettere dit tandkød. Når du børste, ønsker du at rengøre dine tænder, ikke gør dit tandkød bløder. En tandbørste med stive børster er mere tilbøjelige til at forårsageblødende tandkød. Dog ikke vælge en tandbørste, der er mærket “bløde”, medmindre din tandlæge anbefaler det; vælge en “medium”, et i stedet. Altid lyt til din tandlæge.
nylon, ikke naturligt. Der er en hel masse af naturlig dental produkter tilgængelige miljøvenlige. Du kan har endda hørtom noget, der hedder en “naturlig tandbørste” med børster fremstillet af roden af et Araak træ. Andre typer af naturligetandbørster har brune børster, der er angiveligt blødere end nylon børster. Måske er du nysgerrig efter at prøve en naturligtandbørste, holde for øje, at der har været lidt forskning udført i USA deres effektivitet (eller skadelighed). Naturligetandbørster kan også koste mere og slides hurtigere end standard tandbørster. Indtil der er mere information om naturligetandbørster, er det nok bedst at holde sig til en ADA-anbefalet tandbørste med medium-blød, nylon børster.
en heads up. Når det kommer til en tandbørste hoved, du måske tror, at større er bedre. Det er ikke altid tilfældet. Hvis du har en lille mund, måske en tandbørste med et stort hoved gør det vanskeligt at vinkle din tandbørste til at børste svære at nå områder. efter noget, der supplerer størrelsen af din mund.
Vælg et håndtag med omhu. Håndtag for tandbørster er normalt farverige, undertiden gennemskinnelige eller enddaglitrende. Men lad dig ikke narre til at tro, at “lyse og skinnende” er alt hvad du behøver. Hvad du skal virkelig kigge efter eren tandbørste håndtag, der føles behagelig i hånden og er nem at manøvrere. Også kigge efter en skridsikker overflade,især hvis du har gigt.
Glem ikke: efter daglig brug, din tandbørste kan miste sin effektivitet og endda blive grobund for bakterier, svamp ogbakterier. Hvem ønsker det? For at mest ud af din tandbørste, erstatte det ofte mindst hvert 1-3 måneder. Og hvis du for nylig haft en forkølelse eller infektion, du kan have overføres bakterier til din tandbørste, sørg for at bruge en ny tandbørste. Tandlæger ved bedst.