Sådan vælger man en god psykolog.

Her er nogle ideer til hvordan du kan finde en god psykolog frederikshavn.
psykolog frederikshavn

1. Spørg venner og familie

Spørg venner, der er i behandling, hvis de kan lide deres terapeut. Hvis de gør det,find ud af hvad det er, de kan lide ved dem og spørge din ven til at bede sin terapeutfor en liste over henvisninger. Jeg har aldrig fået en god henvisning på den måde menjeg har givet nogle gode henvisninger fordi venner har bedt mig, hvis min terapeutvidste nogen for dem.
Hvis ingen af dine venner er i terapi eller hvis de fortæller dig, at de ikke kan lidederes terapeut og hvordan de holde ud bare fordi de ikke ønsker at såre terapeutenfølelser, er det bedst at en henvisning andetsteds. Jeg har fået min de fleste af minehenvisninger ved at kalde institutter (jungiansk/Psychodynamic/psykoanalytisk) til atfinde ud af hvad terapeuter var i mit område. Sagt, du ikke ønsker en terapeut, der erbekvemt—ønskede en terapeut, der er godt. God og bekvem går ofte ikke hånd ihånd. Jeg kunne have en terapeut, der er kun fem minutter fra mit hus, men jeg tror,Igor er værd timers kørsel. Og jeg finde 60 minutters kørsel hjem til at være en vigtigtid til at behandle mine følelser.
Mange institutter har en service som en klinik direktør vil gøre en indtagelse ogafgøre hvad terapeuten i Fællesskabet, kunne være en god pasform for dig. Det er envidunderlig måde at finde en terapeut, hvis du ikke har en henvisning kilde.

2. køb online

Mens jeg har aldrig fundet en terapeut online, har jeg en annonce terapeutenFinder. Og jeg tror (i Match.com alder) det er sandsynligt, den måde, at de fleste førstvil opfylde deres terapeut er Psychology Today terapi Finder. Når terapeutenshopping ville jeg kigge efter terapeuter, der ikke sælger sig selv, men snarere synesat være at forsøge at fortælle dig om deres arbejde og deres filosofi om at arbejdemed patienter.

3. et billede fortæller en historie

Tag et kig terapeuter billeder Psychology Today terapeut Finder. Rødt lys formig er terapeuter der synes at benytte en glamour skud eller hvis portrætter synes inogen måde forførende. Jeg ville også styre fri af terapeuter, der valgte til deresprofessionelle portræt skud af dem tage del i deres foretrukne hobby eller rekreativaktivitet. Hvis du har nogen tvivl baseret fotos, ville jeg lytte til, og måske se om dukan finde en person, som du nemt kunne sidde overfor. Jeg siger ikke, din terapeutskal ligne en supermodel—kun hvis når man ser dem og du føler dig enhverbekymring eller ængstelse, jeg ville lytte til denne intuition.

4. køn

Jeg tror, at når du vælger en terapeut, næsten alle mennesker har en instinktiv hit køn de foretrækker at arbejde med. For mig er min terapeut standardvalget altidmandlige, der faktisk kommer ud af mit forhold til mine forældre. Jeg tror ikke der erret eller galt, når det kommer til at vælge hvilken køn du foretrækker at arbejde med.Men jeg tror, det kan være klinisk værdifuldt at bemærke hvilket køn, du absolut ikkeønsker at arbejde med. Jeg vil gøre opmærksom , og lad min terapeut vide om minstærke følelser af “ingen måde” når de overvejer et bestemt køn til en terapeut.