Hvor stor forskel er der på tandlæger?

Hvis du går og har brug for en ny tandlæge omkring nykøbing f eller en tandlæge i Maribo så undrer du dig nok over hvor stor en forskel der kan være mellem de forskellige tandlæger. Gør de et godt stykke arbejde? Er den ene tandlæge meget billigere end den anden?

Vi oplever tit at de tandlæger der har flest patienter har også tit mest erfaring, så ofte er det bedst at besøge en tandlæge der allerede har mange kunder. Godt Smil er Danmarks største kæde og de arbejde systematisk på at uddanne deres tandlæger og deres service. Et streamlinet projekt som deres kan give en rigtig god oplevelse. Af vores undersøgelser har vi opdaget at de har nogle af de billigste priser i landet. Faktisk er de så lave at de konkurrer med udlandet, heldigvis er det ikke gået ud over kvaliteten.

Der er ikke mange andre større tandklinik kæder i Danmark. Men selvfølgelig nogle af de populære klinikker i København og andre storbyer har tit fine besøgstal. Vi anbefaler du grundigt undersøger mulighederne og spørger familie og bekendte til anbefalinger. Sådan går du aldrig galt i byen.

Tandlæge Hørsholm