5 gruopvækkende sandheder om bedemænd

Bedemænd er bag nogle af dine værste erindringer: et svagt oplyste begravelse hjem, prydet med blomster, og normalt en nu afdøde ældre relative eller familiens ven udstillet for alle at gawk på. For de sidste syv år, har min opgave været at genskabe den samme scene hundredvis hvis ikke tusindvis af gange.

Mit arbejde som bedemand og bedemand har udsat mig for en del af livet, som er altid i vores sind, men at vi bestandigt lukket ud. Og ja, det bliver grimt…

En side notits er hvis du leder efter bedemænd i Århus så klik linket.

1. Balsamering er mere grusom end du tror

Først og fremmest, forsøger vi virkelig at være så blid og respektfuld med organer som muligt. Men i sidste ende, processen med at få en krop klar til visning er noget de fleste normale mennesker ville kalde “mareridtsagtige.”

Det første skridt til balsamering nogen er at kontrollere papirarbejde for at sikre den person, vi har på bordet er faktisk den person vi er meningen for at balsamere–det er overraskende almindeligt hospital eller plejehjem til at give os den forkerte krop. Efter at vi desinficere kroppen og begynde en proces kaldet indstilling funktioner, hvor vi udgør og manipulere personens ansigt for at give dem at “bare sovende” udseende. Da dine øjne har en tendens til fordybning i hovedet obduktion, satte vi i ringe plastik kopper kaldet eye caps for at undgå at sunkne look. Caps har også lidt plastic kamme, at grave ind i dine øjenlåg holde dem fra popping åben under visning. Mens der ville blive betragtet som hylende morsomme i, siger, en Adam Sandler film, det er virkelig slags ting, vi forsøger at undgå.

Næste, vi tager en enhed kaldet en nål injektor og skyde en nål og tråd til dit tandkød. Vi tråd nålen omkring din øvre og lavere kæbe (og nogle gange op gennem din septum) til at holde munden lukket og centreret. Vi benytter også lejligheden til at pakke din næse, endetarmen og skeden (eventuelt) med bomuld at forhindre “lækage” i kisten.

Du vil blive overrasket over hvordan vandtætte din krop ikke.

Det næste skridt er arteriel balsamering. Vi tager to cannulas og indsætte dem i en større arterie og vene – normalt din fælles carotis og interne jugularis – og derefter dræne blodet, erstatte det med en cocktail af balsamering væske og vand kaldet formalin. Vi massere kroppen til at lindre rigor mortis og skubbe formalin i væv, som undertiden kan skubbe blodpropper i andre områder af kroppen, og kan forårsage erektioner hos mænd. Nogle gange, lindrer presset sig naturligt efter et par timer. Andre gange, vi har at gaffatape den optimistiske gentleman’s woody til hans ben, så at det ikke er en distraktion under visning.

Når det er gjort, Aspirér vi din bughulen. Når du dør, blodet puljer i dine organer og arteriel balsamering fjerner kun en brøkdel af din krops blod. Vi også gøre dette for at fjerne forskellige andre kropsvæsker som urin eller afføring, der ikke var udvist når du døde (hvilket helt sker). For at gøre dette skal bruge vi en vakuum-lignende enhed kaldet en betjent sug, der har en enorm 20-tommer nål toppet med et af disse tips, der helt ikke er baseret off middelalderlige tortur enheder:
Embalmers levering

“For fanden, hvor er den store aflæsse!”

Vi indsætte nålen over din navle og derefter feje det gennem din tarm (“lufte”) for at suge alt ud. Under en af de første embalmings jeg nogensinde har gjort, jeg var ikke opmærksom, og betjent sug fik bakkes op. Jeg havde glemt at sætte på den maske, du skulle bære, så når jeg trak den tilstoppede indsugningsventil, det sprøjtes agterstavn overalt, herunder i min mund.

Ja, velkommen til min verden.

2. Vi kan reparere næsten alt

Hovedparten af mennesker, der kommer ind i vores hjem har mindst én åben-kiste visning, selv for dem, der vælger kremering. Dette kan udgøre et problem på grund af den overvældende antal meget voldelige måder du kan dø. Vi havde et drab offer, der var blevet stukket ned over en halv snes gange og derefter sat i brand. Vi har haft en deprimerende række mennesker med selvforskyldt skudsår hovedet og brystet. Jeg har selv beskæftiget sig med en halshugning. Og med meget få undtagelser, de har alle haft åbne kister.

Og endda et par af marionet begravelser! Eller de kunne have været, hvis nogen nogensinde tog denne mulighed. Men meget få gør nogensinde.

Restaurering er som meget kunstart, som det er en videnskab, og med en god bedemand, der er meget lidt der ikke kan fastsættes. Vi har en bred vifte af værktøjer til vores rådighed, afhængigt af hvad der skal gøres. Nogle af ting er temmelig grundlæggende, som dækker blå mærker og skærer med voks og kosmetik. Hvis personen, der havde store skader på deres han

Så for eksempel, skal du bruge en træ dyvel at slutte sig til hoved og krop så sutur nakken tilbage sammen for at lave en halshugning. Med lidt voks og kosmetik, kan de selv bærer en normal skjorte eller kjole. Og i tilfælde hvor vi fuldt ud ikke kan reparere alt, nogle gange simple tricks som vippe hovedet en bestemt måde, sætte en hat på dem, eller bare dimming lysene er nok til at skjule problemet. Husk, at kroppen blot har at lægge der; du behøver ikke dine rettelser til at holde op for en bred vifte Weekend på Bernies narrestreger.

“Bedstemor ser så naturligt. Jeg kan ikke huske hendes nogensinde eje en indiansk hovedbeklædning, selv om.”

En af de mest vanskelige kunder jeg nogensinde har haft var en fyr, der var blevet kørt over af en gaffeltruck og trukket flere yards. Han blev revet i halvdelen under sin midsection, med flere punktering sår og mangled ben, på toppen af slid og skader på sit ansigt. Vi havde at balsamere sektioner af ham separat ved hjælp af en teknik kaldet Sektional injektion og lade ham sidde natten over, indtil alt var fast og tørt. Den næste morgen, tilbragte min kollega og jeg en halv dag patchwork denne Herre sammen igen, søm af søm. Jeg sutureres hans maven tilbage sammen, sy omkring hans genitalier og balder, mens min medarbejder holdt benene op så jeg kunne få et godt kig.

Når vi var færdige, var han i stand til at have en åben kiste. Og det er derfor vi går igennem alt dette. Det betyder noget for folk til at være i stand til at se deres elskede en sidste gang, som de huskede dem. Der er en grund mennesker har gjort det i tusindvis af år. Selv om det er bare for familien, noget 10 minutter.

Eller hvis du egyptiske, noget, 10.000 år.

Men husk, grimhed starter ikke med krop forberedelse…

3. At fjerne organer fra hjem er værst

Når du dør, din familie beslutter hvad begravelse hjem de ønsker at bruge, og så får vi en opfordring til at komme hente kroppen. Gør en fjernelse på hospitalet eller et plejehjem er generelt temmelig let. Du dukker op, sørge for alt papirarbejdet er i orden, og indsamle din passager. Gør en fjernelse i en privat bolig, men kan være et… nå, et mareridt.

Med undtagelse af patienter på hospice dør mennesker, der dør i hjemmet som regel pludselig eller uventet, så familien er allerede oplever en højere end det normale niveau af sorg, og derefter jeg dukker op til at tage deres elskede væk. Jeg er ikke altid velkommen hus gæst, hvilket er forståeligt, fordi, lad os se det i øjnene, jeg er dybest set manden med leen til dem.

“Ked af dit tab.”
“Åh ja, så hvorfor gør begravelse hjem start med f-u-n?”

Vi er altid respekterer familier og giv dem tid til at sige deres farvel, men på samme tid, vi har en plan til at holde og har brug at få krop tilbage til begravelse hjem hurtigst muligt. Det bliver en meget vanskelig balancegang mellem at give familien deres plads og få dit job udført rettidigt.

Selv at få alt klar til fjernelse kan være meget oprørende til familien. Vi altid planlægge vores flugtvej og omarrangere møbler, så vi ikke tur over en egensindige sofabord. Desværre, familiemedlemmer har tendens til at ønsker at holde alting i den pågældende persons værelse, da de forlod det, og jeg er i der rører deres ting og flytte det rundt, allerede at minde dem om, at deres elskede er ikke længere omkring at klage. Dette er en af grundene til, at vi anmoder normalt om at familien venter i et andet rum eller udenfor, indtil vi er færdig.

“Sørg for du forlade bedstefars kugler på gulvet ved siden af hans banan skræl samling. Han ville have dem på den måde.”

En anden grund er, at… organer blive droppet. Det sker bare. Igen, sjovt når Rob Schneider ikke gør det i en film, så sjovt når familien stående rundt jammer i sorg.

Jeg gik en gang på en fjernelse for en meget stor kvinde, der døde i den anden historie af hendes hus. Fordi vores båre ikke smalle trapper meget godt, besluttede vi at bære hende ned til første sal. Jeg blev udpeget som en del af den tre-personers hold til at bære hende ned, mens de andre to FDs ventede med en båre nedenfor. Jeg opbakning langsomt ned ad trappen, holder kvindens fødder, når en af de to fyre, der transporterer hendes overkrop snublede og lod dem begge til at droppe hende. Hun begyndte straks at glide ned ad trappen, og når jeg ikke var i stand til at stoppe hende af mig selv, jeg forladt skibet og begyndte at køre ned ad trappen med denne stakkels kvinde kælkning efter mig, ligesom jeg var Indiana Jones.