21 ting du bør vide, før du får en brystforstørrelse, maveplastik, eller Abdominalplastik

1. Din første brystforstørrelse vil sandsynligvis ikke være din sidste.

Tyve-femten procent af kvinderne får brug for en eller anden for kirurgi efter 10 år fordi implantater ikke vare evigt. Vi anbefaler brystforstørrelse mede eget fedt. Implantatet kan begynde at lække over tid eller en “ar shell” kunne udvikleomkring det, vridning figuren og forårsager et behov for nye implantater. Vægttabgraviditet og ændringer i præference er andre faktorer, der kunne føre patienten at have en anden kirurgi efter et par år. Alt dette giver behov for en brystforstørrende operation.

 

2. det vil koste dig omkring $3,678.

Denne gennemsnitlige samlede, efter 2013 statistik fra det amerikanske samfund af plastikkirurger, er baseret kirurgens gebyr kun og omfatter ikke omkostninger ved anæstesi, faciliteter og materialer (sting,bandager, gardiner, osv.). Prisen afhænger også læge, patient og region.Omkostningerne ved reduktion, varierer dog meget patient til patient. En reduktion af proceduren kan tage tre til fire gange længere end en brystforstørrelse, og omkostningerne ville afspejle.

 

3. Generelt får patienter kun at tage fem til syv dage fri fra arbejde for en brystforstørrelse og omtrent det samme for en reduktion.

Du vil ikke føle 100 procentefter denne uge, men du vil være i god nok form til at hovedet tilbage til kontoret,hvis dit job ikke kræver manuel arbejdskraft. Men hvis implantatet placeres bagmusklen i stedet for toppen (mange kvinder vælger at gøre dette til en mererealistisk look og mindre chance for en AR shell danner omkring implantatet)inddrivelse vil være lidt hårdere og du kan blive øm længere.

 

4. Bryster med implantater føle forskellige at røre end ægte bryster.

Selvom silikonebryster føles ligner ægte bryster, de er stadig menneskeskabte og har ikke lyst tilnaturlige brystvæv. Du vil være mere tilbøjelige til at bemærke, der er et implantat i enkvinde, der begyndte med lille brystvæv end en kvinde, der havde flere brystvæv til atbegynde med. Mindre implantater, og dem, der er placeret under musklen er sværereat opdage. Det samme er tilfældet for maveplastik og abdominalplastik.

 

5. Du kan prøve forskellige bryst størrelser før det besluttes en.

Ved hjælp af“sizers,” en perle-fyldt neopren sæk, kan du stuff din bh for at give dig en idé af denstørrelse, du kan lide.

 

6. Du kan ikke fra små til store én gang.

Hvis du starter med en lille en kop,Forvent ikke at op til en DD cup i én procedure. Det er vigtigt at sætte realistiskemål. Din krop og hud har brug for tid til at tilpasse sig til drastiske ændringer, enkirurg vil sandsynligvis foreslå at op kun et par kop størrelser først, derefter øgeimplantat størrelse i løbet af et par år.

 

7. Bryst udbygninger og nedskæringer kan muligvis påvirke din evne til at amme fremtiden.

Kvinder, der har implantater oftentimes vælger ikke at amme datasæt disse kvinder er uklart. Men hvis du har et areola snit, der er en lille risiko du kanbeskadige mindre kanaler og kunne afbryde areola kompleks med den vigtigste del afkirtlen, hindrer din evne til at amme. Kvinder, der har underarm indsnit eller indsnit ikrølle brystet bør ikke have et problem.